Jalkahoitola Jalka-Onni
 
Jalka-Onni on täyden palvelun jalkahoitola Salon keskustassa. Hoitola sijaitsee katutasossa Hyvinvointikeitaalla Vilhonkatu 23 ja sinne on helppo tulla.
Jalkahoitola on avoinna joustavasti sopimuksen mukaan, aikoja saa myös iltaisin sekä lauantaisin.
Teen myös koti-ja laitoskäyntejä ja siksi en ole aina tavoitettavissa hoitolassani.
 
Olen jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut sairaanhoitaja (amk) ja olen lisäksi suorittanut haavahoidon erikoistumisopinnot (amk). Olen suorittanut myös ammatillisen opettajan opinnot HAMK:ssa.
 
Minulla on pitkä työkokemus terveydenhuoltoalalla, joten osaan huomioida eri sairauksien merkityksen ja niiden asettamat vaatimukset jalkojenhoidon suunnittelussa sekä toteutuksessa. Ohjaan tarvittaessa asiakkaan lääkäriin jos hänen terveydentila niin vaatii.
 
Hoitolan siisteys ja puhtaus sekä aseptinen työskentely ja ammattitaito ovat ihan ykkösasioita, joista en tingi. Ammattitaitoani kehitän käymällä ajoittain täydennyskoulutuksissa.
 
Jaloista kannattaa pitää hyvää huolta läpi elämän. Yleensä jalkahoitoon tilataan aika vasta kun jaloissa ilmenee ongelmia. Tavallisimpia ongelmia ovat kovettumat, känsät, syylät, halkeilevat kantapäät, sieni-infektiot ja kivuliaat sisäänkasvaneet varpaan kynnet.
 
"Vierivä kivi ei sammaloidu" sananparsi pätee tässäkin asiassa ja hoidetuilla jaloilla pysyt liikkeellä.
 
Jalkahoitola Jalka-Onni
Hyvinvointikeidas
Vilhonkatu 23
24240 Salo
 
Ajanvaraus p.040 9688090 
Avoinna sopimuksen mukaan.
Image
Jalkahoidoissa käytän Gerlach Sirius NT Micro nestesuihku jalkaporaa, joka on valmistettu ja testattu erittäin vaativien laatustandardien mukaisesti ( ISO 9000).
 
Aseptiikka on kaiken a ja o. Jalkahoidoissa käytetyt instrumentit desinfioidaan ja steriloidaan asianmukaisilla laitteilla.
 

Jalkojenhoitotuotteet

 

Jalka-Onni myy myös erilaisia jalkojenhoitotuotteita, tuki- ja lentosukkia, lahjakortteja, pohjallisia, Karkelon sukkia ym.

Fleece ihonsuojatuotteet

Lampaanvillaa käytetään varpaiden väleissä hautumisen ehkäisemiseksi tai suojaamaan

Karkelon sukat

Peclavus

Peclavus jalkojenhoitotuotteet

Sigvaris tukisukat

Jalkojen mittaukset tiistaisin klo 15-17.

Footlogix